Centru daune

Constatare si Reparatii Daune Auto –
Posibilitate Preluare Incasare cu Allianz-Tiriac, Generali*, Groupama.

Reparatii Daune Auto –
Posibilitate Preluare Incasare pentru politele RCA si CASCO incheiate la Euroins, Asirom, City Insurance, Omniasig, Grawe, Garanta, Gothaer, Uniqa.

Eliberare masina reparata fara a astepta dovada platii! Peste 10 MASINI LA SCHIMB, la dispozitia clientilor nostri**.

Call Center:

• Masina dvs. a suferit daune si nu stiti ce sa faceti? Aveti nevoie de ajutor pentru constatarea si solutionarea daunelor sau doriti informatii despre cel mai apropiat sediu al Politiei Rutiere pentru accidente usoare? Sunati la 0726 297 287
• Conform legislatiei RCA in vigoare, in calitate de asigurat, aveti dreptul de a efectua reparatia la orice unitate reparatoare care functioneaza in conditiile legii, fara nicio restrictie sau constrangere. (Sursa: Art. 6, alin 8) din Legea nr. 132/2017)
• Efectuam reparatii pentru daune auto si oferim clientilor nostri consiliere gratuita pentru remedierea daunelor.
• Datorita profesionalismului, dedicarii personalului nostru si dotarilor performante, OPTIMAL auto service este Centru de Constatare Daune Auto pentru polite RCA si CASCO incheiate la Allianz-Tiriac si Groupama si Centru de Constatare Daune Auto pentru polite CASCO Generali (daune cu o valoare estimata a reparatiilor sub 4000 lei – Tva inclus/dosar).
centru-daune (1)
Cu ce va putem ajuta in cazul unei daune auto?
Programari si informatii NON-STOP – va ajutam sa obtineti o programare rapida pentru constatarea daunelor la service-ul Top Lac de catre asiguratorul RCA si va oferim toate informatiile necesare la orice ora din zi si din noapte.
La solicitarea dvs., oferim tractare gratuita NON-STOP de la locul accidentului.
Calitatea este principalul nostru obiectiv si din acest motiv oferim garantia ca toate piesele folosite sunt noi.
OPTIMAL auto service ofera garantie pe viata la manopera si materiale in cazul lucrarilor de vopsire auto, datorita vopselelor premium si tehnologiei de ultima generatie utilizate.
Pasi de urmat in caz de accident auto:
De ce centrul de daune OPTIMAL?