Misiune, viziune, valori

Misiunea noastră este să oferim în mod constant și fără compromisuri servicii de înaltă calitate posesorilor de autoturisme.

Viziunea noastră este să construim cea mai mare și performantă rețea privată de serviceuri din Romania; atât din punct de vedere al serviciilor oferite, cât și al echipei.

Valori:

+ Siguranță

Începând cu anul 2015, suntem alături de mii de clienți și de angajații noștri. În tot acest timp am evoluat constant și am oferit stabilitate și siguranță. Ne mândrim cu clienși si angajați vechi și loiali, ceea ce demonstreaza faptul că oferim siguranță prin rezolvarea oricărei solicitări într-un mod eficient.

+ Orientare către client

Filosofia noastră de business este orientată exclusiv înspre client. Încă din prima zi, am transmis angajaților companiei motivația de a sta la dispoziția clientilor cu servicii excelente și o relație bazată pe încredere si corectitudine. Căutăm constant să ne perfecționăm profesional, pentru a oferi experiențe 100% satisfacătoare.

+ Orientare către rezultate

Ne place să călătorim și credem în plăcerea de a conduce fără griji. Pentru a oferi rezultate și a garanta calitate, ne asumăm total responsabilități, abordam direct problemele și efectuăm cu fermitate lucrările de reparație.

+ Comunicare

Credem în comunicarea eficientă în relația client – service, dar și între angajați. Din acest motiv, ne dorim transparență și crearea de legături solide cu partenerii și clienții nostri, pe care îi considerăm parte din familia OPTIMAL auto service.