Vopsitorie

OPTIMAL auto service ofera solutii complete de vopsire auto: chituri, fullere, lacuri si vopsele. In cadrul Sectiei de Vopsitorie, dotata cu 4 cabine de vopsit se pot executa operatii de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala folosind speciale nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (efect cupru, crom, magic colors), se pot vopsi autoturisme cu vopsele din serii limitate, sau se pot realiza vopsele pentru masini de epoca.
Deoarece o foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, service-ul nostru avand in dotare 5 standuri de pregatire pentru vopsitorie dotate cu dispozitive de slefuit profesionale cu solutii complete de absorbtie a prafului.
In timpul procesului de pregatire in vederea vopsirii si in timpul vopsirii efective toate autovehiculele sunt izolate integral, indiferent de numarul elementelor vopsite, folosindu-se solutii profesionale de ultima generatie.
Identificarea culorii in vederea revopsirii partiale se efectueaza cu acuratete maxima pentru toata gama de autovehicule, service-ul fiind dotat in acest sens cu un laborator propriu de preparare a vopselelor avand in componenta sa personal calificat pentru identificarea culorilor.
Laboratorul are peste 8000 de cartele etalon de culoare realizate prin vopsire reala, care ajuta la identificarea exacta si care acopera toata gama de culori si nuante de vopsea auto existente pe piata.
Vopsirea se realizeaza in 2 cuptoare de vopsit de catre un personal specializat care participa regulat la cursuri de pregatire profesionala. Profesionalismul angajatilor, dublat de calitatea echipamentului, se reflecta in executarea unor lucrari de vopsire de calitate si efectuate in conditii optime.