Consultanta

Consultanta in achizitia unui autoturism

Consultanta in achizitia unui autoturism

  • CUMPARA CA UN EXPERT!
  • Te scutim de frustrari, timp si bani pierduti in achizitia noii tale masini.
  1. Care sunt costurile in achizita unei masini
  2. Drepturile tale ca si comparator
  3. De ce e important sa faci o verificare completa a masinii inainte de a o cumpara?
  4. De ce e important sa apelezi la specialisti atunci cand cumperi o masina
  5. Exista masini bune si masini rele?
  6. E momentul sa iti schimbi masina sau sa achizitionezi una?  

Cine suntem?

Istoria OPTIMAL auto service incepe in urma cu 5 ani. Atunci, la fel ca si astazi pasiunea pentru masini si dorinta de a aduce plus valoare in acest sector s-au concretizat in formarea unei echipe de profesionisti in domeniu. Experienta acestora de peste 15 ani, calitatea lucrarilor efectuate si serviciile la standarde ridicate au facut ca OPTIMAL auto service sa se situeze astazi in topul firmelor romanesti cu domeniul de activitate (specific).

DE CE SUNTEM CEI MAI POTRIVITI?

Pe parcursul activitatii noastre zilnice, nu de putine ori ne-am confruntat cu probleme commune ale clientilor nostri. Una dintre aceste probleme este reprezentata de faptul ca acestia au fost dezamagiti de masina achizitionata sau au regretat decizia luata. Nu credem ca exista masini bune si masini mai putin bune, ci masini potrivite si nepotrivite pentru posesorii lor. De aceea, pe baza unor criterii foarte bine analizate si stabilite suntem alaturi de tine in tot procesul de achizitie astfel incat tu sa iei cea mai buna decizia pe care sa nu o regreti ulterior.

CE CUPRINDE?

Am investit timp si efort astfel incat acest serviciu sa cuprinda tot ceea ce tu ai nevoie pentru decizia potrivita. Astfel;

1. Ne contactezi exprimandu-ti dorinta de a achizitiona un autoturism iar noi iti facem programare in maxim 48 ore;

2. Organizam pentru tine o sedinta la sediul nostru sau online la care vor participa: un analist financiar, un mecanic auto cu experienta de peste 15 ani si un expert tehnic;

3. In urma discutiei si raspunsurilor tale la un set de intrebari definitorii, te vom consilia in alegerea unui autoturism conform preferintelor si nevoilor tale.

CE PRIMESC?

Vei primi un raport personalizat intocmit de specialistii nostri care va cuprinde: recomandarea acestora cu privire la bugetul pe care ar trebui sa il aloci in achizitie si bineinteles tipul si modelul autoturismului cel mai potrivit pentru tine astfel incat sa fi fericit cu decizia aleasa. Nu doar in primele 3 luni de la achizitie, ci dupa mii si zeci de mii de km rulati.

IN PLUS, in momentul in care ai gasit masina potrivita, iti oferim GRATUIT o constatare pentru care in mod normal ai plati 240 RON. In urma acestei constatari, vei putea stii cu precizie toate datele tehnice si istoricul real al autoturismului.

CAT COSTA?

450 LEI + TVA